Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Aankoopmakelaar Rotterdam

  • Hoge klantbeoordeling
  • Ouderwets goede service
  • Uitstekende resultaten
0186 - 602 502

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en uw positie in de markt omdat u verhuisplannen heeft? Nodig ons dan vrijblijvend bij u uit. Wij zijn dé specialist voor taxaties in de Hoeksche Waard & Rotterdam.

Het is verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te slaan wanneer u van plan bent om een huis te kopen in Rotterdam of in de omgeving van de Hoeksche Waard, in bijvoorbeeld Oud Beijerland. Neem daarom eens contact op met NVM Vrieling Makelaars uit Mijnsheerenland. Wij zijn actief in de gehele regio en kennen daarom alle plaatsen in de omgeving op ons duimpje. U vindt bij ons gegarandeerd uw ideale woning. Wij zullen u intensieve begeleiding aanbieden gedurende het hele aankooptraject.

Begeleiding bij de aankoop van een huis van een aankoopmakelaar in Rotterdam en Hoeksche Waard

Zoals u waarschijnlijk weet krijgt u als koper van een huis vrijwel altijd te maken met een makelaar vanuit de verkopende partij. De verkoopmakelaar wil een huis voor de hoogst haalbare prijs verkopen. Daarom kunt u een aankoopmakelaar van Vrieling Makelaars inschakelen die verstand heeft van zaken, want wij begrijpen dat u een huis wilt kopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Bij het inschakelen van een aankoopmakelaar vindt u gegarandeerd uw droomwoning in bijvoorbeeld Rotterdam, Oud Beijerland en andere plaatsen in de Hoeksche Waard. Het kopen van een huis is immers spannend. Vrieling Makelaars biedt u begeleiding en wij zullen u altijd zorgvuldig en deskundig advies geven. Hierbij kunt u denken aan eventuele minpunten van een huis, onderhandelt voor u, het checken van belangrijke gegevens, beoordeelt de vraagprijs en helpt u bij de afwikkeling na uw aankoop.

Werkwijze van een aankoopmakelaar in de omgeving van Rotterdam en Hoeksche Waard

Met meer dan 30 jaar ervaring in- en rond de Hoeksche Waard, Oud Beijerland, Strijen, Numansdorp en Rotterdam kan een aankoopmakelaar van Vrieling Makelaars u optimaal begeleiden bij de aankoop van een huis. De werkwijze van Vrieling Makelaars kenmerkt zich door onder andere de volgende punten:

  • Samen met u inventariseren wij uw woonwensen.
  • Bij interesse in woningen na bezichtiging vergaren en controleren wij belangrijke gegevens.
  • Wij gaan in onderhandeling met de verkoopmakelaar tot de laagst mogelijke prijs.
  • Samen met u bespreken wij uw wensen na aankoop van een woning.
  • Wij inspecteren uw nieuwe woning voor de notariële levering.
  • Na oplevering zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor vragen.

Maak een afspraak met onze aankoopmakelaar

Maak een afspraak met een aankoopmakelaar van Vrieling Makelaars als u graag een huis wilt kopen in Rotterdam, Oud Beijerland of andere plaatsen in de Hoeksche Waard. Neem daarom snel contact op met Vrieling Makelaars voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (0186) 602 502. Bekijk ook alvast het aanbod van onze woningen en wellicht vindt u al een geschikte woning voor u.

De beste beoordeelde makelaar van de hoeksche

9.3

Door ouderwets goede service, inzet en prima resultaten wordt onze dienstverlening beoordeeld met een 9.3. Trots!

Bekijk beoordelingen