Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Huis te koop zetten Rotterdam

  • Hoge klantbeoordeling
  • Ouderwets goede service
  • Uitstekende resultaten

0186 - 602 502

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en uw positie in de markt omdat u verhuisplannen heeft? Nodig ons dan vrijblijvend bij u uit. Wij zijn dé specialist voor taxaties in de Hoeksche Waard & Rotterdam.

Wilt u uw huis te koop zetten in Rotterdam? Maak dan een afspraak bij Vrieling Makelaars. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de Hoeksche waard, maar kennen Rotterdam ook op ons duimpje. De kennis en ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, willen wij graag met u delen. Hierdoor kunnen wij uw helpen om het huis dat u te koop wilt zetten in Rotterdam, snel en tegen een goede prijs wordt verkocht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw huis te koop zetten in- en rond het centrum van Rotterdam

Bij de verkoop van uw woning neemt Vrieling Makelaars graag al uw werk uit handen. Het verkopen van een huis is namelijk een vak apart waar veel bij komt kijken. Dankzij onze vakkennis en onze opgedane ervaring, weten wij welke huizen te koop staan in Rotterdam en wat de huidige ontwikkelingen zijn op de huizenmarkt. Samen met u bespreken wij graag wat onze werkwijze is en bekijken of dit aansluit bij uw gedachten en plannen.

Nodig ons vrijblijvend bij u thuis uit

Wij komen graag bij u langs wanneer u benieuwd bent naar de positie van uw huis of de mogelijkheden binnen de huizenmarkt. Wanneer u uw huis te koop gaat zetten in Rotterdam, wilt u immers de hoogst haalbare prijs ontvangen. Bel naar (0186) 602 502 en wij maken graag met u een afspraak bij u thuis.

De beste beoordeelde makelaar van de hoeksche

9.3

Door ouderwets goede service, inzet en prima resultaten wordt onze dienstverlening beoordeeld met een 9.3. Trots!

Bekijk beoordelingen