Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Huis verkopen Oud Bijerland

  • Hoge klantbeoordeling
  • Ouderwets goede service
  • Uitstekende resultaten

0186 - 602 502

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en uw positie in de markt omdat u verhuisplannen heeft? Nodig ons dan vrijblijvend bij u uit. Wij zijn dé specialist voor taxaties in de Hoeksche Waard & Rotterdam.

Wilt u graag uw huis verkopen in Oud Beijerland, Numansdorp, Barendrecht, Rotterdam of Mijnsheerenland? Dan kan het oudste makelaarskantoor in de Hoeksche Waard; Vrieling Makelaars u hierbij helpen. Wij hebben namelijk al veel kennis en ervaring op gedaan in deze regio en kennen veel panden van binnen én buiten. Wij werken met onze eigen vernieuwende aanpak, waarin optimaal gebruikgemaakt wordt van ouderwets goede service dat gecombineerd wordt met nieuwe verkoopmethoden. Vrieling Makelaars gaat graag de samenwerking met u aan, want wij hebben oog voor u en voor uw woning.

Vrieling Makelaars: uw partner voor uw huis verkopen in Oud Beijerland, Numansdorp, Barendrecht, Rotterdam en Mijnsheerenland

Vrieling Makelaars heeft verstand van zaken en neemt daarom graag al uw zorgen uit handen. U kunt in ons een betrouwbare partner vinden, die altijd zorgvuldig en deskundig te werk gaan. Onze nieuwe verkoopmethoden worden gecombineerd met uitstekende en persoonlijke service. Onder andere de volgende zaken komen aan bod bij het verkoopproces:

  • Een vrijblijvende kennismaking bij u thuis of bij ons op kantoor;
  • Het ontvangen van een goed onderbouwde waardebepaling van uw huis;
  • Een reële en competitieve vraagprijs wordt vastgesteld;
  • Uw woning wordt professioneel in de markt gezet op Funda en onze eigen website;
  • Actief gebruik van social media kanalen (Twitter, Facebook en LinkedIn).

Dit is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die wij verrichten, indien u uw huis wilt verkopen in Oud Beijerland, Barendrecht, Rotterdam, Mijnsheerenland of Numansdorp. De huidige huizenmarkt vraagt om een actieve benadering, daarom zijn enkel bovenstaande zaken niet voldoende. Hier vertellen wij u graag meer over bij een kennismakingsgesprek.

Uw woning in de markt zetten

Om uw huis in Oud Beijerland, Numansdorp of een andere plaats in de Hoeksche Waard te verkopen, moet het op aantrekkelijke wijze onder de aandacht worden gebracht. Wij zorgen ervoor dat uw woning professioneel in de markt wordt gezet zowel online als offline. Via deze weg kunnen wij optimaal potentiële kopers aantrekken.

Bel ons voor meer informatie over het verkopen van uw woning

Wij begrijpen dat u na het lezen van deze informatie nog met vragen zit over het verkopen van uw huis in Barendrecht, Mijnsheerenland, Rotterdam, Numansdorp of Oud Beijerland. Het is namelijk niet niks om een huis te verkopen. Onze makelaars beantwoorden graag al uw vragen. Hiervoor belt u naar (0186) 602 502. U kunt ons ook uitnodigen bij u thuis of u komt naar ons kantoor, dan nemen wij uitgebreid te tijd voor u en bespreken de mogelijkheden omtrent het verkopen van uw woning.

De beste beoordeelde makelaar van de hoeksche

9.3

Door ouderwets goede service, inzet en prima resultaten wordt onze dienstverlening beoordeeld met een 9.3. Trots!

Bekijk beoordelingen