Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Huizen te koop Oud Bijerland

  • Hoge klantbeoordeling
  • Ouderwets goede service
  • Uitstekende resultaten

0186 - 602 502

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en uw positie in de markt omdat u verhuisplannen heeft? Nodig ons dan vrijblijvend bij u uit. Wij zijn dé specialist voor taxaties in de Hoeksche Waard & Rotterdam.

Bent u op zoek naar huizen die te koop staan in Oud Beijerland en omgeving? Het is verstandig om de hulp in te schakelen van een deskundige makelaar. Deze kan namelijk samen met u bepalen welke woningen voor u financieel betaalbaar zijn en u helpen met de verdere zaken bij het kopen van een huis. Hiervoor kunt u terecht bij de NVM makelaar; Vrieling Makelaars. Wij hebben ruime kennis en ervaring in de Hoeksche Waard, die wij graag met u willen delen.

Huizen te koop in Oud Beijerland: welke voldoet aan uw wensen?

Er staan veel huizen te koop in Oud Beijerland die u stuk voor stuk prachtig vindt, maar hierdoor kunt u waarschijnlijk geen keuze maken. Vrieling Makelaars ondersteunt u hierbij van begin tot eind en zullen voor orde zorgen in deze chaos. Wij wijzen u op eventuele minpunten van een huis, controleren belangrijke gegevens zorgvuldig, beoordeelt de vraagprijs voor u en onderhandelt over deze vraagprijs. Hierdoor zult u gegarandeerd uw woning vinden die volledig voldoet aan uw wensen.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden, heeft u vragen of heeft u al een woning op het oog en weet u niet hoe u verder moet? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (0186) 602 502. Wij kunnen uw vragen telefonisch beantwoorden, maar een vrijblijvende kennismaking is wellicht een beter idee. Dan nemen wij alle tijd voor u en bespreken wij samen uw woonwensen en bekijken wij de huizen die te koop staan in Oud Beijerland.

De beste beoordeelde makelaar van de hoeksche

9.3

Door ouderwets goede service, inzet en prima resultaten wordt onze dienstverlening beoordeeld met een 9.3. Trots!

Bekijk beoordelingen