Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Makelaar Hoekse waard

  • Hoge klantbeoordeling
  • Ouderwets goede service
  • Uitstekende resultaten

0186 - 602 502

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en uw positie in de markt omdat u verhuisplannen heeft? Nodig ons dan vrijblijvend bij u uit. Wij zijn dé specialist voor taxaties in de Hoeksche Waard & Rotterdam.

Bij Vrieling Makelaars bent u aan het juiste adres wanneer u de hulp van een ver- of aankoopmakelaar wilt inschakelen bij het kopen of verkopen van een huis in de Hoekse Waard. Wij zijn dé specialist als het neerkomt op de aan- en verkoopbegeleiding en taxaties van bestaande woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de regio, zijn er weinig panden in de Hoekse Waard waar wij niet bij betrokken zijn. Wij zijn enthousiast en werken op deskundige wijze met aandacht voor onze opdrachtgevers. U kunt bij ons 6 dagen per week terecht, vaak ook buiten de reguliere kantoortijden. Maak vandaag nog een afspraak!

Vrieling Makelaars: dé ver- en aankoopmakelaar in de Hoekse Waard

Als oudste makelaarskantoor in de Hoekse Waard, kennen wij de geschiedenis van vele panden in de omgeving of zijn er op één of andere manier bij betrokken. Met een nieuwe frisse aanpak gaan wij te werk, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van nieuwe verkoopmethoden die gecombineerd worden met uitstekende service. Bij Vrieling Makelaars start met u een persoonlijk traject waarin u intensief begeleid wordt. Wij werken via onze eigen werkwijze voor de verkoop van uw huis, waarbij wij al uw werk uit handen nemen. Met onze mentaliteit bent u ervan verzekerd dat uw huis snel en voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht. Ook wanneer u de hulp inschakelt van een aankoopmakelaar voor het vinden van uw droomwoning in de Hoekse Waard, werken wij via onze eigen werkwijze. De werkwijzen voor zowel het ver- als aankopen van bestaande woningen kenmerken zich door flexibiliteit, persoonlijke aandacht en uiteraard gaan wij deskundig te werk.

Kom langs op ons kantoor in Mijnsheerenland

Wilt u een ver- of aankoopmakelaar inschakelen om u te helpen bij het vinden van een geschikte woning in de Hoekse Waard of het verkopen van uw huidige woning? U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Mijnsheerenland om meer informatie te verkrijgen. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken, hiervoor belt u naar (0186) 602 502.

De beste beoordeelde makelaar van de hoeksche

9.2

Door ouderwets goede service, inzet en prima resultaten wordt onze dienstverlening beoordeeld met een 9.2. Trots!

Bekijk beoordelingen