Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Makelaar Rotterdam

  • Hoge klantbeoordeling
  • Ouderwets goede service
  • Uitstekende resultaten

0186 - 602 502

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en uw positie in de markt omdat u verhuisplannen heeft? Nodig ons dan vrijblijvend bij u uit. Wij zijn dé specialist voor taxaties in de Hoeksche Waard & Rotterdam.

Het is verstandig om een makelaar in de arm te nemen wanneer u graag een woning wilt aan- of verkopen in Rotterdam, Oud Beijerland, Numansdorp, Strijen of andere plaatsen in de Hoeksche Waard. De NVM makelaar, Vrieling Makelaars, is u graag van dienst. Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgebouwd en kunnen u begeleiding bieden bij het kopen, verkopen en taxeren van een woning. Vrieling Makelaars kent de geschiedenis vele panden in de Hoeksche Waard en Rotterdam. Door onze werkwijze hebben wij oog voor u en voor uw woning. Door onze ‘aanpakken en doorgaan’ mentaliteit komen wij onze afspraken na en gaan net zo lang door totdat u tevreden bent.

Makelaar inschakelen bij de aankoop van een huis in zowel de Hoeksche Waard als in Rotterdam

U kunt de hulp van een makelaar wel gebruiken als u een huis wilt kopen in Rotterdam of een plaats in de Hoeksche Waard, zoals Numansdorp, Oud Beijerland of Strijen. Bij het kopen van een huis komt namelijk veel kijken. Wij hebben onze eigen werkwijze bij de aankoop van een huis. Allereerst bespreken wij samen met u uw woonwensen en uw financiële mogelijkheden. Wanneer u een geschikte woning heeft gevonden, controleren wij belangrijke informatie omtrent de woning en bepalen vervolgens de waarde van de desbetreffende woning. Vrieling Makelaars onderhandelt met de verkopende partij tot de laagst mogelijke prijs, want u wilt natuurlijk niet te veel voor uw woning betalen. Daarna bespreken wij uw wensen, zoals de voorwaarden en de opleverdatum van het huis en controleren de koopovereenkomst. Voordat u de notaris bezoekt, inspecteren wij de woning. Nadat u de sleutels heeft gekregen voor uw nieuwe woning, blijven wij beschikbaar voor vragen vanuit uw kant. Vrieling Makelaars kan uw belangen behartigen!

Vrieling Makelaars: ook uw partner voor het verkopen van een woning

U bent bij Vrieling Makelaars ook aan het juiste adres wanneer u uw woning wilt verkopen in Rotterdam of in de Hoeksche Waard. Met een vernieuwende aanpak maken wij optimaal gebruik van verkoopmethoden die worden gecombineerd met uitstekende service. Wij nemen al uw werk uit handen, want het aan- en verkopen van huizen is immers ons werk. De volgende punten komen onder andere terug in onze werkwijze bij de verkoop van een woning:

  • Vrijblijvende kennismaking met u en uw woning;
  • Waardebepaling van uw woning die goed onderbouwd is;
  • Vaststelling van een reële en competitieve vraagprijs;
  • Uw woning professioneel in de markt zetten op Funda, onze website en social media kanalen.

Laat uw huis taxeren door de specialist

Wanneer u uw huis wilt verkopen in Rotterdam of binnen de Hoeksche Waard, zoals Oud Beijerland, Strijen en Numansdorp, wilt u natuurlijk weten hoe veel uw huis waard is. Voor het taxeren van een woning kunt u ook bij Vrieling Makelaars terecht. Het is ook slim om de waarde te bepalen van een woning waar u interesse in heeft.

Wij nemen graag de tijd voor u

Maak een afspraak bij Vrieling Makelaars wanneer u een huis wilt kopen of verkopen in Rotterdam, Strijen, Numansdorp, Oud Beijerland of andere dorpen in de mooie Hoeksche Waard. Wij nemen graag de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (0186) 602 502.

De beste beoordeelde makelaar van de hoeksche

9.3

Door ouderwets goede service, inzet en prima resultaten wordt onze dienstverlening beoordeeld met een 9.3. Trots!

Bekijk beoordelingen