Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

het coronavirus

Wij krijgen veel vragen over hoe ons kantoor om gaat met het Coronavirus. Uiteraard zijn ook wij hierin zoekende. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast proberen we nuchter met de situatie om te gaan.

Ten behoeve van jouw en onze gezondheid en veiligheid willen we je daarom graag de volgende zaken meegeven:

 • Wij blijven gewoon bereikbaar via telefoon, email en WhatsApp.
 • Ons kantoor is uitsluitend open voor (reeds) ingeplande afspraken. Je kunt dus helaas niet meer vrij binnenlopen.
 • Vooralsnog gaan alle afspraken gewoon door. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de huidige situatie. Daarover informeren we je per e-mail als je een afspraak met ons hebt ingepland.
 • Je kunt onze service en inzet blijven verwachten, zij het hier en daar op een wat andere manier dan je van ons gewend bent.
 • Ten opzichte van jouw gezondheid zullen wij geen enkel risico nemen. Daar staat tegenover dat wij jou vriendelijk willen vragen dat andersom ook niet te doen. Daarom het volgende:
 • Heb je klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of grieperigheid? Wil je dan zo vriendelijk zijn ons te bellen? Dan maken we graag een nieuwe afspraak voor over een paar weken. Wij zullen dat andersom zelf ook doen mocht dat nodig zijn.
 • Constateren of denken we bij een afspraak dat je last hebt van klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of grieperigheid, dan zullen wij de afspraak direct beëindigen en maken dan graag een nieuwe afspraak.
 • Met klem willen wij vragen jouw gezelschap zo klein mogelijk te houden. Onze voorkeur gaat uit naar afspraken 1 op 1, maar maximaal ben je met 2 personen. Anders kan de afspraak niet door gaan.
 • We zullen geen handen schudden bij het begin en einde van een afspraak, maar verwelkomen je graag met een glimlach.
 • Wil je samen met ons proberen minimaal anderhalve meter afstand van elkaar te houden? Met name dit is waar het RIVM ook steeds op hamert.
 • Als wij hoesten of niezen, dan doen we dat in de binnenkant van onze elleboog. Wil jij zo vriendelijk zijn dat ook te doen?
 • Bij bezichtigingen zou het fijn zijn als je in de woning zo min mogelijk zou willen aanraken. Dat is wel zo prettig voor onze opdrachtgevers. Het liefst je handen zoveel mogelijk in de zakken houden dus.
 • Wij wassen onze handen in de auto met desinfecterende gel na elke afspraak en op kantoor wassen we onze handen meerdere malen met water en desinfecterende zeep. We vragen jou daarin zelf ook zorgvuldig te zijn.
 • Afspraken op ons kantoor zijn alleen nog maar t.b.v. het ondertekenen van een koopovereenkomst. Daarbij schenken we helaas geen koffie en thee meer. Daarnaast proberen we deze afspraken zo kort en bondig mogelijk te houden en veel afstand te houden. Uitgebreide vragen over de koopovereenkomst zijn altijd goed, maar beantwoorden we in deze situatie alleen telefonisch voorafgaand aan de afspraak. Wil je daar rekening mee houden? 

Bovengenoemde zaken zijn wat ons betreft slechts ongemakkelijk. Ze dienen natuurlijk voor ons allen een gezamenlijk groter belang. Je begrijpt dat wel. Ondanks dat wij proberen nuchter met de nieuwe situatie om te gaan, stellen we ons wel op het standpunt dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen. Laten we daarom met elkaar gewoon voorzichtig en zorgvuldig zijn. We vertrouwen op jouw begrip en danken je alvast voor jouw medewerking.

Heb je vragen, bel of mail ons gerust!

Team Vrieling Makelaars