Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Molenweg 0 ong
Mijnsheerenland

Bouwkavels in het plan De Molenwiek

In het hart van Mijnsheerenland op de voormalige locatie van basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan, niet...

Brochure

Omschrijving

Bouwkavels in het plan De Molenwiek

In het hart van Mijnsheerenland op de voormalige locatie van basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan, niet geheel toevallig ook “De Molenwiek” genaamd, met 2 prachtige bouwkavels. De locatie is uniek en bevindt zich in een rustige woonwijk met veel volwassen groen.

De kavels zijn maar liefst circa 920m2 en 1.000m² groot en hebben een diepte van meer dan 40 meter en een breedte van meer dan 20 meter. Door deze riante opzet heb je maximale bouwvrijheid en kun je jouw droomwoning helemaal naar wens (laten) ontwerpen en oriënteren. Er is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een garage en het stallen van meerdere auto’s.

Via onze website, Funda.nl of Vorm.nl kun je het kavelpaspoort downloaden met alle informatie die nodig is om de juiste afwegingen te maken. Natuurlijk kun je contact met ons opnemen indien het kavelpaspoort vragen oproept. Loop gerust eens langs de Molenweg om de locatie live te bekijken.

Als nieuwe eigenaar dien je voor jouw rekening opdracht te geven voor de sloop en verwijdering van de nog aanwezige fundering, bestrating, verhardingen en oude nutsvoorzieningen. De kosten hiervoor zijn € 15.000,- per bouwkavel.

Vanzelfsprekend staat het je als nieuwe eigenaar vrij te kiezen met welke aannemer (en eventueel architect) je aan de slag wilt. Bijgaande foto's van verschillende typen woningen zijn slechts ter inspiratie voor jouw mooie nieuwe plannen.

Het bestemmingsplan voor De Molenwiek is onherroepelijk en in te zien op RuimtelijkePlannen.nl. De omgevingsvergunning dient door de nieuwe eigenaar voor eigen rekening aangevraagd te worden.

---------- HOEKSCHE WAARD ----------

De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 86.000 inwoners verspreid over 14 dorpen en 37 buurtschappen. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

--------- MIJNSHEERENLAND -----------

Het ‘Haagje van de Hoeksche Waard’ is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, die in de volksmond ‘Binnenmaas’ wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager, de bakkerij en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord ‘de Binnenmaas’ dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij, Restaurant Brasserie Binnenmaas en Pannenkoekenhuis Peter Pan. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.

---------- TOT SLOT ----------

Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 485.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
930m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

Locatie

[ { "address": "Molenweg 0", "zipCode": "3271 AM", "city": "Mijnsheerenland", "lat": 51.7964453, "lng": 4.4895382, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] }, { "featureType": "administrative.locality", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#ff0000" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] } ]

Zonnewijzer

Interesse in deze woning?

Bel direct voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter.
Dan nemen wij contact met je op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vergelijkbare woningen

Verkocht

€ 535.000,- v.o.n.

Molenweg 0 ong 3271 AM Mijnsheerenland
Verkocht

€ 535.000,- k.k.

Raadhuislaan 45 3271 BS Mijnsheerenland
Verkocht

€ 450.000,- k.k.

Julianastraat 4 3271 BE Mijnsheerenland