Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

2021

2018

1978

2019

1978

2006

2002

geschiedenis

sinds 1981

De geschiedenis van een familiekantoor is het verhaal van een familie. Dat van Vrieling Makelaars begint op 1 februari 1981. Dan opent Henk Vrieling, sinds 1978 makelaar, zijn eigen kantoor aan huis in Mijnsheerenland. Al snel staat hij bekend als een degelijke makelaar die betrouwbaar is. Het kantoor verhuist in de jaren erna vanuit de eigen woning via Het Koetshuis aan de Raadhuislaan naar een karakteristiek pand aan de Wilhelminastraat. Met zijn echtgenote Kitty als ‘running’ partner voorziet Henk veel inwoners van de Hoeksche Waard van een nieuw thuis.

 

Het jaar 1981 blijkt in meer opzichten bijzonder. Negen dagen na de start van Vrieling Makelaars ziet zoon Bart het levenslicht. Omdat het makelaarskantoor in de beginjaren van zijn jeugd nog aan huis is gevestigd, krijgt Bart van jongs af aan het makelaarsvak en het ondernemen mee. Bart doet HES Small Business en komt er tijdens talloze reizen achter dat hij makkelijk contact maakt met mensen. Uiteindelijk valt de appel niet ver van de boom en gaat ook Bart de makelaarsopleiding doen. In 2006 gaat Bart aan de slag bij een makelaarskantoor in Rotterdam en leert hij de Rotterdamse woningmarkt goed kennen.

 

In 2011 treedt Bart als vennoot toe tot Vrieling Makelaars. Henk richt zich vanaf dan meer op de taxaties en Bart op de aan- en verkoop van woningen. Een jaar later komt ook schoonzoon en zwager Danny, tot dan toe makelaar in Utrecht, bij Vrieling Makelaars werken. Met zijn vieren (Henk, Kitty, Bart en Danny) vormen ze een (h)echt familiekantoor. Na het onverwachte overlijden van Henk eind 2015 treedt Kitty terug en runnen Bart en Danny samen het kantoor. Ondertussen is het kantoor in de Hoeksche Waard verhuisd naar de Wilhelminastraat 27 en is een tweede kantoor geopend aan de Goudsesingel in Rotterdam. Twee heerlijke plekken voor de toekomst. Met 3 leuke medewerkers is het 5-koppige team compleet.

 

Vrieling Makelaars is daarmee in het gelukkige bezit van het oudste NVM makelaarskantoor van de Hoeksche Waard en het leukste NVM makelaarskantoor van Rotterdam. De focus ligt op het verbinden van deze beide kantoren en beide regio's. Het in 1981 gebouwde fundament van vertrouwen, service en kennis is nog steeds stevig intact en zal dat ook in de toekomst blijven.