Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Huis kopen

dÉ AANKOOPMAKELAAR van de HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Je bent gaan kijken bij hét droomhuis en stond direct oog in oog met de makelaar van de verkopende partij. Dat voelt serieus, wat nu? Schakel ons in als jouw aankoopmakelaar. Wij behartigen jouw wensen, belangen en portemonnee. Ook wijzen we je op aandachtspunten van de woning, beoordelen we kritisch alle gegevens, zoeken zaken uit die onduidelijk zijn, denken mee over de noodzaak van een bouwkundige keuring en behoeden je daarmee voor valkuilen. Met een strategische onderhandeling proberen we de woning voor een zo aantrekkelijk mogelijke koopsom voor je aan te kopen. Als jouw aankooppartner overleggen we iedere stap in het aankooptraject en kunnen wij tot aan het overhandigen van de sleutels helpen in het proces. Alleen hulp nodig bij één onderdeel? Ook goed!

Bel direct of laat je gegevens achter op onze contactpagina. Dan nemen wij contact met je op.

dagelijks woningaanbod per mail

Vrijblijvend het nieuwe woningaanbod ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ontvang dagelijks het nieuwe of gewijzigde woningaanbod.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.


 

Persoonsgegevens


Klik op inschrijven om automatisch op de hoogte te worden gehouden van nieuwe huizen.