Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Huis kopen

AANKOOPMAKELAAR HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Als u een huis wilt kopen krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Schakel ons als úw aankoopmakelaar in zodat ook úw belangen goed worden behartigd. Wij maken u attent op eventuele aandachtspunten van de woning, beoordelen alle gegevens kritisch, zoeken zaken uit die onduidelijk zijn, denken met u na over de noodzaak van een bouwkundige keuring en behoeden u daarmee voor valkuilen. Wij beoordelen vanzelfsprekend de vraagprijs en bij daadwerkelijke interesse zullen we met een strategie op maat een uitgekiende prijsonderhandeling voor u voeren. Uiteraard met als doel de woning voor u aan te kopen, liefst voor een zo aantrekkelijk mogelijke koopprijs. Het gehele traject wordt stap voor stap met u overlegd en ook bij de afwikkeling helpen wij u graag. Onze ambitie is u volledig te ontzorgen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door:

 • No Cure, No Pay!
 • Inventarisatie van uw woonwensen
 • Bekijken van uw financiële mogelijkheden
 • Gezamenlijk met u bezichtigen van de verschillende woningen
 • Bij interesse vergaren en controleren van alle belangrijke informatie
 • Bepalen van de waarde van de woning
 • Voeren van een geslepen onderhandeling tot de laagst mogelijk prijs
 • Inbrengen van uw wensen, zoals opleverdatum, ontbindende voorwaarden, enzovoort
 • Opstellen of controleren van de koopovereenkomst
 • Inspectie van de woning vóór de notariële levering
 • Ook na de oplevering zijn wij beschikbaar voor vragen

Natuurlijk zijn deeldiensten bespreekbaar. Bijvoorbeeld als u zelf al uw droomwoning op Funda heeft gevonden en u zich afvraagt wat nu te doen.

Onze dienstverlening als aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard en Rotterdam is in ieder geval op basis van No Cure, No Pay!

Graag lichten wij onze werkwijze vrijblijvend toe. In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor kunnen we rustig kennismaken en kunt u uw woonwensen met ons bespreken. Natuurlijk zijn er aan deze kennismaking geen kosten verbonden. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

Klik hier voor de 10 meest gestelde vragen over de Aankoopmakelaar (PDF) ›

Gratis woningaanbod?

Wilt u vrijblijvend het nieuwe woningaanbod van ons ontvangen? Vul dan in onderstaand formulier uw gegevens en uw wensen in. Wij sturen u dan dagelijks het nieuwe of gewijzigde woningaanbod dat voldoet aan uw woonwensen. U ontvangt dit woningaanbod overigens via e-mail direct in uw inbox en van daaruit kunt u direct inloggen in uw eigen account om het aanbod in een helder overzicht te bekijken en eventueel ook bepaalde woningen aan uw favorieten toe te voegen. Zoals gezegd is deze service geheel vrijblijvend en bent u ons dus geen vergoeding verschuldigd. Mocht u er vragen over hebben, bel gerust.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.


 

Persoonsgegevens


Klik op inschrijven om automatisch op de hoogte te worden gehouden van nieuwe huizen.