Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Huis kopen

dÉ NVM AANKOOPMAKELAAR van de HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

De huidige overspannen markt vraagt om een nieuwe aanpak. Om te beginnen zorgen we ervoor dat je van ons het nieuwe woningaanbod eerder ontvangt dan dat het op funda verschijnt! Dat geeft je direct een voorsprong bij het maken van een bezichtigingsafspraak.

Daarna bepalen we of de vraagprijs, zelfs in deze markt, niet te gek is. Dat is het startpunt om vervolgens samen richting te kiezen in het biedingsgeweld. Ondanks de hoge prijzen proberen we de woning waar jij een goed gevoel bij hebt toch voor een zo aantrekkelijk mogelijke koopsom voor je aan te kopen. Niet gemakkelijk, maar wij weten hoe het werkt en kunnen je daarbij helpen.

Als je ons inschakelt als jouw NVM aankoopmakelaar dan behartigen we jouw wensen en jouw belangen en begeleiden je in het gehele proces. Daarbij wijzen we je op de aandachtspunten van de woning, beoordelen we kritisch alle gegevens, zoeken zaken uit die onduidelijk zijn, denken mee over de noodzaak van een bouwkundige keuring, begeleiden het juridische traject en behoeden je daarmee voor valkuilen.

Alleen hulp nodig bij één onderdeel? Ook goed. Bel gerust om te overleggen.

Bel direct of laat je gegevens achter op onze contactpagina. Dan nemen wij contact met je op.

Aangekochte woningen


dagelijks woningaanbod per mail

Vrijblijvend het nieuwe woningaanbod ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ontvang dagelijks het  nieuwe of gewijzigde woningaanbod.

Hartelijk dank voor je inschrijving

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Vrieling makelaars

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Woonwensen

 

Persoonsgegevens