Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Aangenaam!

Ons makelaarskantoor is dé bruggenlegger tussen de Hoeksche Waard en Rotterdam. Wij voelen ons net zo thuis in de polder als in de stad. In de Hoeksche Waard zijn wij het oudste makelaarskantoor (opgericht in 1981) en in die regio zijn er weinig woningen waar we niet al op de één of andere manier bij betrokken zijn geweest. Daarnaast zijn wij al vanaf 2005 zeer actief in Rotterdam, voornamelijk in- en rond het bruisende centrum.

We hebben ons gespecialiseerd in uitsluitend de begeleiding bij de verkoop en aankoop van bestaande woningen. Dat houdt ons werk overzichtelijk en daarom blinken wij erin uit.

Ons team van ambitieuze koppen is er bovendien van overtuigd dat een huis zóveel meer is dan alleen de plek waar je woont. En dat merk je aan onze persoonlijke manier van werken. Als moderne aan- en verkoopmakelaars werken wij ook 's avonds en op zaterdag. Dan hoef jij je schema niet om te gooien om jouw droomhuis te kopen.

Onze aanpak kenmerkt zich door ouderwets goede service en vernieuwende verkoopmethoden. Dat blijkt ook uit de waardering van onze klanten. We scoren voor zowel de verkoopbegeleiding als de aankoopbegeleiding boven de 9.0! Bekijk onze klantbeoordelingen op Funda.


ons team
 

BART VRIELING

BART VRIELING

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

06 - 21 23 53 43
bart@vrielingmakelaars.nl

DANNY VAN BERKEL

DANNY VAN BERKEL

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

06 - 41 60 95 80
danny@vrielingmakelaars.nl

KIMBERLY VESTER

KIMBERLY VESTER

Assistent makelaar

06 - 30 33 50 77
kimberly@vrielingmakelaars.nl

JOANNE BIJL

JOANNE BIJL

Secretaresse / Assistent makelaar

0186 - 602 502
joanne@vrielingmakelaars.nl

Beaudine Pietersen

Beaudine Pietersen

Assistent makelaar (in opleiding)

06 - 82 66 34 24
beaudine@vrielingmakelaars.nl