Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Over ons

Aangenaam!

Vrieling Makelaars is actief van de Hoeksche Waard tot en met Rotterdam in de aan- en verkoopbegeleiding van woningen.

In de Hoeksche Waard zijn wij het oudste makelaarskantoor en in die regio zijn er weinig woningen waar we niet al op de één of andere manier bij betrokken zijn geweest. Daarnaast zijn wij zeer actief in Rotterdam, voornamelijk in- en rond het centrum.

Wij zijn enthousiast en ambitieus en hebben aandacht voor onze opdrachtgevers. Daarnaast stellen we ons flexibel op en doen zorgvuldig en deskundig ons werk. Met deze instelling zijn we 6 dagen per week met veel plezier bezig, vaak ook buiten de reguliere kantoortijden.

Wij combineren een vernieuwende frisse aanpak, waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van nieuwe verkoopmethoden, met ouderwets goede service. Voor onze verkoopbegeleiding worden wij daarvoor door onze opdrachtgevers beoordeeld met een 9.1 en daar zijn we trots op. Onze aankoopbegeleiding wordt door onze opdrachtgevers met een 9.0 beoordeeld! Bekijk hier onze klantbeoordelingen.

Wij werken graag met u samen in een informele sfeer. We kennen uw naam en hebben oog voor u en de sterke verkooppunten van uw woning. We gaan net zo lang door totdat u tevreden bent. Dát is onze uitdaging!

Graag lichten wij u onze dienstverlening vrijblijvend toe. Neem daarvoor gerust contact met ons op.


Maak kennis met het team

Bart Vrieling

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

06 - 21 23 53 43

bart@vrielingmakelaars.nl

Bart is in 2010 door de NVM beëdigd als makelaar/taxateur. Na zijn studie aan de HES in Rotterdam is hij in 2005 gestart als assistent-makelaar bij een toonaangevend makelaarskantoor in Rotterdam. Ondertussen is hij vennoot bij Vrieling Makelaars.

Danny van Berkel

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

06 - 41 60 95 80

danny@vrielingmakelaars.nl

Danny is in 2005 door de NVM beëdigd als makelaar/taxateur en al vanaf 1998 werkzaam in de makelaardij. Eerst bij enkele trendsettende makelaarskantoren in Utrecht, ondertussen als vennoot bij Vrieling Makelaars.

Suzanne Levering

Commercieel medewerkster

06 - 12 09 17 09

suzanne@vrielingmakelaars.nl

Suzanne woont nagenoeg haar hele leven in de Hoeksche Waard, heeft een hart voor mensen en hecht veel waarde aan het verlenen van goede service. Begonnen met de opleiding Directiesecretaresse, heeft zij vervolgens Communicatie gestudeerd. Zij werkt sinds 2014 met veel plezier op ons kantoor als steun en toeverlaat van onze makelaars en opdrachtgevers.

Kimberly Vester

Assistent makelaar

Kimberly is opgegroeid in de Hoeksche Waard en daarna naar Rotterdam verhuisd. Ze is begonnen als managementassistente en heeft de opleiding Management, Economie en Recht gevolgd. Ondertussen werkt zij sinds 2016 met veel plezier als assistent makelaar op ons kantoor.

Joanne Bijl

Secretaresse / Assistent makelaar

Ook Joanne is een geboren en getogen Hoeksche Waardse maar vanzelfsprekend ook vaak buiten het eiland te vinden. Zij heeft een financiële opleiding en daarin ook al enkele jaren werkervaring. Sinds 2016 is zij het eerste aanspreekpunt op ons kantoor. Wanneer u ons belt is de kans groot dat u deze leuke dame aan de telefoon krijgt.