Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Nieuwbouw hoeksche waard & rotterdam
VAn weiland naar droomwoning
van oude fabriek naar fenomenale loft

op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Onderstaand vind je de laatste nieuwbouwprojecten waarvoor wij de verkoop hebben mogen begeleiden. Inmiddels zijn alle woningen daarvan verkocht en hebben we momenteel geen actieve projecten in de verkoop. Hou onze website en social media daarvoor wel goed in de gaten! Wil je hier niet op wachten, bekijk dan via onderstaande knop ons bestaande woningaanbod.

bestaand aanbod

Gerealiseerde projecten

Verkocht

De Boomgaard

Mijnsheerenland

7 woningen, 176m2 tot 213m2

€547.500,- tot €725.000,- v.o.n

Verkocht

Het Ambacht

Mijnsheerenland

19 woningen, 111m2 tot 149m2

vanaf €245.000,- tot €407.000,- v.o.n

projectontwikkelaar zoekt makelaar?

Vrieling Makelaars is al ruim 40 jaar zeer actief in de gehele Hoeksche Waard en in Rotterdam vooral in- en rond het centrum. Daarom kennen we de lokale en regionale woonwensen en doelgroepen als geen ander.

Naast de begeleiding en advisering bij de verkoop en aankoop van bestaande woningen, helpen we ook graag bij de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwprojecten. Zoals meest recentelijk de hierboven genoemde projecten "De Boomgaard" en "Het Ambacht". Ben je projectontwikkelaar en op zoek naar een enthousiast en zorgvuldig makelaarskantoor? Bel gerust voor een kop koffie om kennis te maken.

ons team

Hoe kunnen we helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.