Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

huis taxeren

TAXATIE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Bent u benieuwd naar de waarde van een woning omdat u verhuisplannen heeft, zowel bij aankoop- als verkoopoverwegingen? Nodig ons dan vrijblijvend bij u uit. Wij kunnen op korte termijn bij u of de betreffende woning langs komen en onze gedachten over de waarde van de betreffende woning toelichten. Zowel Bart als Danny zijn daarvoor door de NVM officieel gecertificeerd en beëdigd als NVM makelaar / taxateur.

Heeft u een schriftelijk en wellicht gevalideerd taxatierapport nodig voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag of het oversluiten van een hypotheek, dan schakelen wij onze externe taxateur in. Neem ook daarvoor gerust contact met ons op.

In de Hoeksche Waard zijn wij het oudste makelaarskantoor en in die regio zijn er weinig woningen waar we niet al op de één of andere manier bij betrokken zijn geweest. Daarnaast taxeren wij ook met veel plezier in Rotterdam, voornamelijk in- en rond het centrum.

Wilt u meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.