Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

wil je Verhuizen?
nodig ons uit voor een
gratis Waardebepaling

Met advies over vraagprijs en marketingstrategie

vraag direct aan!

vrieling makelaars (NVM)

Verhuizen is veel meer dan alleen maar verkassen naar een nieuwe plek. Deze stap markeert een nieuw hoofdstuk in je wooncarrière én in je leven.

Je nieuwe huis moet daarnaast ook een thuis zijn. Zóveel meer dan alleen de plek waar je woont. Spannend genoeg en daarom zoek je de beste partner om het proces vlekkeloos te laten verlopen. Wij begrijpen dat en dat merk je aan onze betrokkenheid en persoonlijke manier van werken.

Met een uitgekiende marketingstrategie, een breed netwerk, 2 kantoren én ruim 40 jaar ervaring helpen wij je graag bij het verkopen van je oude- en het kopen van je nieuwe thuis.

Benieuwd naar de waarde van je woning en jouw positie in de markt? Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling. Daar begint het mee. Van daaruit kun je verder kijken. Vul daarvoor onderstaand jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen!

gratis waardebepaling woning

onze beoodelingen

9.5

Voor verkoop

9.5

Voor aankoop

Door ouderwets goede service, inzet en prima resultaten wordt onze dienstverlening door ruim 500 opdrachtgevers op funda beoordeeld met twee dikke negens. Trots!

Bekijk beoordelingen

Onze expertise

Huis verkopen

Als verkoopmakelaar optimaliseren wij jouw verkoopkansen door een uitgekiende marketingstrategie, een breed netwerk, 2 kantoren én ruim 40 jaar ervaring.

Huis kopen

Je ziet de woning van je dromen. Wat nu? Als aankoopmakelaar verdedigen wij jouw belangen, jouw wensen en jouw portemonnee.

Huis taxeren

Benieuwd naar de waarde van je woning en jouw positie in de markt? Nodig ons uit voor een kop koffie en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

direct gratis waardebepaling aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Uw aanvraag voor een gratis waardebepaling is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.