Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Dorpsstraat 62 A
Maasdam

VILLA
Op een uitzonderlijk mooie locatie direct aan het water van de Binnenmaas is bijna 30 jaar geleden deze prachtige klassieke villa met eigen aanlegsteiger gebouwd en in stijl uitgevoerd...

Woonoppervlakte
333m²

Omschrijving

VILLA
Op een uitzonderlijk mooie locatie direct aan het water van de Binnenmaas is bijna 30 jaar geleden deze prachtige klassieke villa met eigen aanlegsteiger gebouwd en in stijl uitgevoerd met paneeldeuren, ramen met roedeverdeling, klassieke trapspijlen, hoge plafonds en een prachtige dubbele voordeur.

FAMILIE
Ruim 330m2 woonoppervlak is verdeeld over 3 riante woonlagen en logisch ingedeeld met fijne grote vertrekken, veel licht en een prachtig uitzicht over het water. Er zijn 6 slaapkamers, 3 badkamers, een kantoor en veel bergruimte. Verder is er een prettige wijnkelder en naast de woning een grote in spouw gebouwde garage met naastgelegen glazen carport. Boven de garage is nog een vliering aanwezig en onder de garage bovendien een grote ruimte om bootjes, surfplanken en vishengels op te bergen. Veel kamers, veel ruimte, een ideaal familiehuis.

SYMMETRIE
De voorzijde van het woonhuis kenmerkt zich door een symmetrische raamverdeling om de centraal geplaatste voordeur. Aan de achterzijde wordt de symmetrie onderbroken door een prachtige grote erker met daarbovenop een balkon met het mooiste uitzicht van de Hoeksche Waard.

AVONDZON
De situering van het woonhuis op het mooie perceel van maar liefst 905m2 eigen grond is fijn. Slechts een derde van het perceel ligt aan de voorzijde van de woning, de rest aan de achterzijde, direct grenzend aan de prachtige Binnenmaas. Hoe fijn is het om jouw sloep aan je eigen steiger direct aan de achtertuin te kunnen aanleggen en elke dag tot laat te kunnen genieten van het water en de avondzon!

CHARMANT
De charmante Dorpsstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van voornamelijk vrijstaande woningen in diverse soorten en maten, sierlijk gebouwd om de krommingen van de kom van de Binnenmaas.

CIJFERTJES ENZO
Energielabel A
Bouwjaar 1995
Woonoppervlakte circa 333m²
Perceeloppervlakte circa 905m²
Eigen grond
Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
Nagenoeg gehele begane grond voorzien van natuurstenen vloerafwerking
Buitenschilderwerk is in 2023 gedaan
Volledig geïsoleerd
Verwarming en warm water via Atag cv-ketel
Begane grond verwarmd met vloervloerverwarming
Verdiepingen verwarmd met radiatoren
Hoofd-badkamer ook voorzien van vloerverwarming
12 zonnepanelen uit 2013
Zonnecollector uit 1995
Geïsoleerde garage met verwarming en douche (warm water)
Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s
Zonnescherm
Airco in de kelder
Oplevering in overleg

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om deze prachtige plek te komen bewonderen.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare, telt ruim 88.000 inwoners en is sinds 2019 samengevoegd in 1 gelijknamige gemeente. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

MAASDAM
Gelegen rond de kop van de Binnenmaas is Maasdam met zijn ongeveer 3300 inwoners een echt woondorp. De winkelvoorzieningen bestaan uit een buurtsuper en een prima warme bakker. Een uitgebreid winkelbestand vindt u in het nabijgelegen Puttershoek. Recreatiemogelijkheden zijn volop aanwezig; een voetbalclub en verenigingen voor badminton, tennis, turnen en paardrijden en niet te vergeten watersport bieden de sportieveling een ruime keus aan mogelijkheden de conditie op peil te houden. Er zijn een basisschool en een kinderopvang onder één dak. Ook de natuur- wandel- en fietsliefhebber komt ruimschoots aan zijn trekken langs de prachtige polderdijken en wegen als Zuiddijk en Zwanegatsedijk. Bezienswaardig zijn de 2 molens en de oudste kerk van de Hoeksche Waard in het buurtschap Cillaarshoek.

PUTTERSHOEK
Puttershoek vervult één van de centrumfuncties in de gemeente Hoeksche Waard. Er is een modern en gezellig winkelcentrum met een breed aanbod van winkels en een weekmarkt. De actieve middenstand organiseert regelmatig allerlei activiteiten als “sprietlopen” over de haven en een jaarlijkse paardenmarkt die zelfs landelijke bekendheid geniet. Verder biedt het dorp een scala aan recreatie- en sportmogelijkheden, tot en met een moderne ijs- en skatebaan. Ook openbaar vervoer, goed geleide scholen, kinderdagverblijf en garagebedrijven zijn aanwezig. De liefhebber van wandelen, fietsen en het buitenleven komt ruimschoots aan zijn trekken op verstilde buitenwegen en de griendbossen langs de Oude Maas.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Vrieling Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning is dan ook om je eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

BIJZONDERHEDEN
* Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen via jouw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.
* Bij het sluiten van een koopovereenkomst verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl.
* De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een ouderdoms-clausule, een niet bewoningsclausule, een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.
* Vanzelfsprekend staat het je vrij om, indien gewenst, een bouwkundige uit te nodigen de woning bouwkundig voor je te keuren teneinde jezelf een goed beeld te kunnen vormen van de bouwkundige staat van de woning.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.850.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
333m²
Perceeloppervlakte
905m²
Overig oppervlakte
37m²
Inhoud
1.290m³

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
3
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnecollectoren, Zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel, Zonneboiler, Zonnecollectoren
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Atag (Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1

Locatie

[ { "address": "Dorpsstraat 62", "zipCode": "3299 BD", "city": "Maasdam", "lat": 51.783616, "lng": 4.5565176, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] }, { "featureType": "administrative.locality", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#ff0000" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] } ]

Zonnewijzer

Uw browser ondersteunt geen WebGL

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Bel direct voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter.
Dan nemen wij contact met je op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

BART VRIELING

BART VRIELING

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

info@vrielingmakelaars.nl

Vergelijkbare woningen

Verkocht

€ 1.535.000,- k.k.

Maaslaantje 17 3299 AM Maasdam
Verkocht

€ 1.795.000,- k.k.

Lageweg 3 3299 AL Maasdam