Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Laan van Moerkerken 45
Mijnsheerenland

Deze bungalow op een geweldige plek is een unieke kans voor wie op zoek is naar een levensloopbestendige woning. De eigenaren hebben het huis in 1960 zelf laten bouwen en in de loop der tijd, met...

Woonoppervlakte
142m²

Omschrijving

Deze bungalow op een geweldige plek is een unieke kans voor wie op zoek is naar een levensloopbestendige woning. De eigenaren hebben het huis in 1960 zelf laten bouwen en in de loop der tijd, met het groeien van het gezin, tweemaal aan de achterzijde vergroot. Het woonoppervlak is daarmee uitgekomen op circa 142m2, exclusief de grote garage met werkbank en de aangebouwde tuinschuur.

Midden in het huis is een centrale hal met grote lichtkoepel. Van hieruit zijn de meeste vertrekken te bereiken. Zo is er een tuingerichte woonkamer, een grote woonkeuken, een flinke bijkeuken, vier slaapkamers, twee badkamers en een open studeerkamer met toegang tot het achterterras.

De woning wordt omarmd door een weelderige tuin met onder meer een oude Japanse notenboom. Heerlijk om tot rust te komen. De totale perceelgrootte bedraagt maar liefst 605m2 en de ligging is compleet verkeersluw in een vriendelijk zijstraatje van de Laan van Moerkerken met slechts drie andere vrijstaande woningen. Het is hier rustig, het is hier heerlijk, het is hier prachtig.

Qua onderhoud, inrichting, afwerking en duurzaamheid is er werk aan de winkel. We kunnen ons voorstellen dat een nieuwe eigenaar een complete make-over in gedachten heeft. Met plezier laten wij de mogelijkheden zien, de potentie is enorm.

Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

ALGEMEEN
Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 142m2
Perceelgrootte 605m2
Eigen grond
Energielabel F
CV-ketel uit 2015
Gesaneerde olietank onder het garagepad
Enkele eternit gevelplaten
De oplevering kan op korte termijn

BIJZONDERHEDEN
* Makelaars zijn verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen via jouw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.
* Bij het sluiten van een koopovereenkomst verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl.
* De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een ouderdoms-clausule, een as is where is clausule, een niet-bewoningsclausule, een clausule over de perceelgrenzen, een clausule over het naastgelegen weiland, een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.
* Vanzelfsprekend staat het je vrij om een bouwkundige uit te nodigen zodat je zelf een goed beeld kunt vormen van de bouwkundige staat van de woning.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare, telt ruim 88.000 inwoners en is sinds 2019 samengevoegd in 1 gelijknamige gemeente. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

MIJNSHEERENLAND
Het ‘Haagje van de Hoeksche Waard’ is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, die in de volksmond ‘Binnenmaas’ wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord ‘de Binnenmaas’ dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij en Restaurant Brasserie Binnenmaas. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Vrieling Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning is dan ook om je eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 639.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, Geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142m²
Perceeloppervlakte
605m²
Overig oppervlakte
35m²
Inhoud
535m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Energie

Energielabel
F
Warm water
C.V.-ketel, Elektrische boiler eigendom
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2015, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Achtertuin
Zuid, 144m², 1250×1150cm
Schuur
Aangebouwd hout

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
2

Locatie

[ { "address": "Laan van Moerkerken 45", "zipCode": "3271 AH", "city": "Mijnsheerenland", "lat": 51.7951697, "lng": 4.4848155, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] }, { "featureType": "administrative.locality", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#ff0000" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] } ]

Zonnewijzer

Uw browser ondersteunt geen WebGL

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Bel direct voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter.
Dan nemen wij contact met je op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

DANNY VAN BERKEL

DANNY VAN BERKEL

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

info@vrielingmakelaars.nl

Vergelijkbare woningen

Verkocht

€ 595.000,- k.k.

Laan van Moerkerken 88 a 3271 AL Mijnsheerenland
Verkocht

€ 725.000,- k.k.

Ridderlaan 10 3271 TG Mijnsheerenland
Verkocht

€ 585.000,- k.k.

Laan van Westmolen 71 3271 BJ Mijnsheerenland