Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

het coronavirus

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast volgen we de aanbevelingen van de NVM. Samen met jou willen we voorzichtig zijn met elkaars gezondheid en daarom willen we je graag het volgende meegeven:

  • Tijdens bezichtigingen is een mondkapje niet meer verplicht. Mocht je een mondkapje willen dragen, dan is dat natuurlijk prima.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • We willen je vriendelijk vragen jouw gezelschap zo klein mogelijk te houden. Maximaal ben je met 2 personen.
  • Heb je klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of grieperigheid? Wil je dan zo vriendelijk zijn ons te bellen? Dan maken we graag een nieuwe afspraak op een later tijdstip. Wij zullen dat andersom zelf ook doen mocht dat nodig zijn.
  • Constateren of denken we bij een afspraak dat je last hebt van klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of grieperigheid, dan zullen wij de afspraak beëindigen en maken dan graag een nieuwe afspraak.
  • We zullen geen handen schudden bij het begin en einde van een afspraak, maar verwelkomen je graag met een glimlach.
  • Als wij hoesten of niezen, dan doen we dat in de binnenkant van onze elleboog. Wil jij zo vriendelijk zijn dat ook te doen?
  • Bij bezichtigingen zou het fijn zijn als je in de woning zo min mogelijk zou willen aanraken. Dat is wel zo prettig voor onze opdrachtgevers. Het liefst je handen zoveel mogelijk in de zakken houden dus.
  • Wij wassen onze handen in de auto met desinfecterende gel na elke afspraak en op kantoor wassen we onze handen meerdere malen met water en desinfecterende zeep. We vragen jou daarin zelf ook zorgvuldig te zijn.
  • Afspraken op ons kantoor zijn alleen nog maar t.b.v. het ondertekenen van een koopovereenkomst. Daarbij schenken we helaas geen koffie en thee meer. Daarnaast proberen we deze afspraken zo kort en bondig mogelijk te houden en afstand te houden. Uitgebreide vragen over de koopovereenkomst zijn altijd goed, maar beantwoorden we in deze situatie alleen telefonisch voorafgaand aan de afspraak. Wil je daar rekening mee houden?

We vertrouwen op jouw begrip en danken je alvast voor jouw medewerking.

Heb je vragen, bel of mail ons gerust!

 

Team Vrieling Makelaars