Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Numansgors 81
Numansdorp

Numansgors 81 - 82

De enige vrijstaande woning op het Numansgors is te koop!
Inclusief 2 ligplaatsen en 2 parkeerplaatsen.

OVERVLOED
Deze riante vrijstaande...

Woonoppervlakte
177m²

Omschrijving

Numansgors 81 - 82

De enige vrijstaande woning op het Numansgors is te koop!
Inclusief 2 ligplaatsen en 2 parkeerplaatsen.

OVERVLOED
Deze riante vrijstaande splitlevel woning is ontstaan door samenvoeging van beide helften van een voormalige 2^1 kap woning (type A en type A-groot) en heeft daardoor maar liefst 177m2 woonoppervlakte. Door de geschakelde opstelling van de woningen is er een speels effect ontstaan. Op de begane grond zijn beide woonkamers samengevoegd en ook op de verdieping is een doorgang gemaakt. Het resulteert in 1 woonkamer, 1 tv-kamer, 1 eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, en een werkplek. Ruimte in overvloed en zoals gezegd: de enige woning die vrijstaand is. Best bijzonder dus!

WIND
De locatie is werkelijk prachtig met aan de achterzijde vanuit de woonkamer direct fraai zicht op het Hollands Diep en aan de voorzijde zicht op de westelijke haven waar beide eigen ligplaatsen zijn gesitueerd. Ten opzichte van het straatniveau ligt de woning enigszins verhoogd. Doordat de woning niet direct aan het Hollands Diep ligt is de windbeleving daarnaast zeer comfortabel.

HET GORS
Het Numansgors heet in de volksmond het “Gors” en is een plek waar vrije tijd en rust samengaan met sportiviteit en gezelligheid. Het park is landelijke gelegen in een schitterend natuurgebied direct aan het Hollands Diep en in een van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. Wie van eindeloze watersportmogelijkheden houdt voelt zich op het Gors helemaal thuis. Het lijkt hier altijd vakantie!

PERMANENT
De 200 woningen op het park zijn eind jaren zeventig ontworpen door het befaamde architectenbureau Van der Broek en Bakema die ook verantwoordelijk is voor de Kuip, de Lijnbaan en de stadsbibliotheek in Rotterdam. Oorspronkelijk hadden de woningen een recreatieve bestemming. Inmiddels is permanente bewoning officieel toegestaan.

EXCLUSIEF
Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en een eigen ligplaats, maar bij deze samengevoegde woning dus 2 parkeerplaatsen (1 met laadpaal) en 2 ligplaatsen (10×3,5m en 6,5x2,5m). Op het terrein bevinden zich twee havens, een botenloods, een bar/clubhuis, een jeu-de-boulesbaan, een strandje, diverse speeltuinen en 3 tennisbanen. Alle voorzieningen zijn exclusief voor de bewoners van het Numansgors.

VVE
Het Numansgors heeft een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) die de gemeenschappelijke bezittingen beheert zoals wegen, groenvoorziening, havens, botenloods, speeltoestellen, verenigingsgebouw ‘het Bolwerk’, trailerhelling, tennisbanen, jeu de-boulesbaan, riool, straatverlichting enzovoort. Iedere woningbezitter is voor 1/200e deel eigenaar van de VvE en betaalt daarvoor € 160,- per maand. Deze samengevoegde woning 2/200e en € 320,-.
Zie ook www.vvenumansgors.nl.

WSV
Daarnaast heeft het Numansgors een ondernemende watersportvereniging (WSV Numansgors) die diverse activiteiten organiseert zoals toertochten, avondwedstrijden, hellingdagen en gezellige avonden. Elke bewoner kan naar wens deelnemen. Niets moet, alles mag

ERFPACHT
Het park is gebouwd op grond die eigendom is van ASR, door hen in erfpacht wordt uitgegeven en kent een ballotagecommissie, ook wel de Welkomstcommissie genoemd. De vergoeding voor de erfpacht (canon) bedraagt € 1.545,70 per woning per jaar en is fiscaal aftrekbaar. Deze samengevoegde woning betaalt € 3.091,40 per jaar.

INDELING
Hal met ingebouwde garderobekast. Keuken met Boretti gasfornuis met dubbele oven. Vanuit de keuken is het terras te bereiken met de avondzon. Onder de keuken is een kelderruimte met fijne sauna. De eetkamer heeft een hout gestookte openhaard. De ruime woonkamer is voorzien van een gashaard. Verder is er op de begane grond een aparte tv kamer en een ruim toilet. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig waarvan 1 slaapkamer een trap naar een extra etage heeft. Wie daar slaapt heeft het mooiste uitzicht. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 19m2 en is ontstaan door 2 slaapkamers samen te voegen. Er zijn 2 badkamers, beide met douche en de een met ligbad (jetstream), de andere met toilet. Daarnaast is er op deze verdieping een werkplek die uitkijkt op de vide van de tv-kamer, maar ook op het Hollands Diep. Rondom het huis zijn diverse terrassen. Je zit altijd wel ergens uit de wind en in de zon of juist lekker in de schaduw met uitzicht op het Hollands Diep of op de haven. Tegen het huis zijn 2 bergingen gebouwd voor de fietsen en de tuinspullen.

AFMETINGEN
Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

CIJFERTJES
Bouwjaar 1979
Woonoppervlakte circa 177m2
Perceelgrootte circa 350m2 (schatting)
Energielabel B
Alle buitengevels zijn na-geïsoleerd
Alle daken zijn grotendeels na-geïsoleerd
1x ligplaats van circa 10×3,5m
1x ligplaats van circa 6,5x2,5m
2 cv-ketels
1 x hout gestookte openhaard en 1 x gashaard
Volledig voorzien van dubbele beglazing
Deels houten kozijnen, deels kunststof
Schilderwerk grotendeels gedaan in 2024
De oplevering is in overleg

BIJZONDERHEDEN
* Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen via jouw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.
* Bij het sluiten van een koopovereenkomst verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl.
* De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een ouderdoms-clausule, een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.
* Vanzelfsprekend staat het je vrij om, indien gewenst, een bouwkundige uit te nodigen de woning bouwkundig voor je te keuren teneinde jezelf een goed beeld te kunnen vormen van de bouwkundige staat van de woning.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare, telt ruim 88.000 inwoners en is sinds 2019 samengevoegd in 1 gelijknamige gemeente. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

NUMANSDORP
Numansdorp is een prachtig dorp in de Hoeksche Waard. Direct gelegen aan het Hollands Diep en omgeven door polderlandschap met schitterende vergezichten. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet en het gevarieerde aanbod van winkels. Daarbij is de ligging ten opzichte van de Randstad ideaal voor forenzen die hun werk elders hebben maar zich thuis willen kunnen ontspannen en die hun kinderen in een veilige omgeving op goed geleide scholen willen zien opgroeien. Winkelvoorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Bovendien zijn de gezellige weekmarkten, de jaarlijkse paardenmarkt en braderie, evenementen die het dorp kleur geven. Recreatiemogelijkheden, een 18 holes golfbaan, jachthaven, oeverbos, tenniscomplex, strandje, natuureiland Tiengemeten en het Nationaal Landschap Centrum zijn op korte afstand bereikbaar.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Vrieling Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning is dan ook om je eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 895.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
177m²
Perceeloppervlakte
350m²
Inhoud
500m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
2

Energie

Energielabel
B
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarroute, Landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Aangebouwd steen

Garage

Locatie

[ { "address": "Numansgors 81", "zipCode": "3281 HA", "city": "Numansdorp", "lat": 51.717028, "lng": 4.4470787, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] }, { "featureType": "administrative.locality", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#ff0000" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] } ]

Zonnewijzer

Uw browser ondersteunt geen WebGL

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Bel direct voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter.
Dan nemen wij contact met je op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

DANNY VAN BERKEL

DANNY VAN BERKEL

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

info@vrielingmakelaars.nl

Vergelijkbare woningen

Verkocht

€ 995.000,- k.k.

Molendijk 4 3281 LT Numansdorp
Verkocht

€ 995.000,- k.k.

Burg de Zeeuwstraat 36 3281 AJ Numansdorp