Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Keizersdijk 106
Strijen

Op de mooiste plek in buurtschap Cillaarshoek (nabij Strijen) is in 2013 deze moderne vrijstaande woning met 4 (slaap)kamers en een woonoppervlak van 173m² (plus 36m² inpandige garage) gebouwd met...

Woonoppervlakte
173m²

Omschrijving

Op de mooiste plek in buurtschap Cillaarshoek (nabij Strijen) is in 2013 deze moderne vrijstaande woning met 4 (slaap)kamers en een woonoppervlak van 173m² (plus 36m² inpandige garage) gebouwd met een fenomenaal uitzicht over het Hoeksche Waardse landschap. Witte gevels, rode vlakke pannen en strakke antraciet gekleurde kozijnen bieden een prachtig plaatje! De plaatsing van de zonnecollectoren op het dak zijn opgenomen in de architectuur van de woning. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van alle uitvalswegen en op een steenworp afstand van Rotterdam (20min), Dordrecht (15min) en Breda (30min). Er is volop gratis parkeerruimte op straat en op eigen terrein.

BOUW
De woning is zoveel mogelijk gebouwd conform de richtlijnen van een passiefhuiswoning. Dit houdt in dat deze houtskelet woning binnen een permanent goed binnenklimaat heeft en geen traditioneel verwarmingssysteem. De woning is zeer lucht- en kierdicht, bijzonder goed geïsoleerd, is rondom voorzien van triple beglazing, een passiefhuis-voordeur (dubbele kiersluiting) en geïsoleerde garagedeuren. Verder is er een WTW-systeem met defroster (warmtewisseling met ondergrond) geïnstalleerd alsmede een lucht-warmtepomp met zonnecollectoren en zonneboiler. De gehele woning wordt verwarmd met vloerverwarming (ook de garage), waarbij de warmtepomp ook zorgt voor vloerkoeling in de zomer. Tevens is de woning aan de zuid- en westzijde voorzien van elektrische screens. Het resultaat van al deze inspanningen is (onofficieel) een energielabel A+++ (conform de Duitse PhPP-berekening die van deze woning is gemaakt: 35kWh/m²a).

INDELING
Op dijkniveau kom je via de entree binnen in een centrale ruimte waarvan zich rechts en links respectievelijk de woonkamer en open keuken bevinden. Op de verdieping zijn via de vide (met prachtig uitzicht naar buiten) de 2 slaapkamers, het aparte toilet en badkamer bereikbaar. Achter de badkamer bevindt zich nog een technische ruimte. Boven deze slaapkamers en badkamer zijn nog 2 zeer ruime vlieringen gesitueerd. In het onderhuis bevinden zich nog 2 extra leefruimtes en een zeer grote inpandige garage. Centraal in het woonhuis ligt het trappenhuis wat gevangen wordt door een vide-constructie met glazen dak en mooie constructieve balken. Het trappenhuis lijkt daarmee deze prachtige woning op een fraaie manier te verdelen in een linker- en rechterzijde.

CIJFERTJES
Bouwjaar: 2013
Woonoppervlak: 173m² (inclusief beide leefruimtes in het onderhuis)
Inpandige garage: 36m²
Perceelgrootte: 814m² eigen grond

BEGANE GROND / DIJKNIVEAU
Door de dikke passiefhuis voordeur met dubbele kiersluiting, komt u in de entree met meterkast waarin de groepenkast en het kloppende hart van de domotica is verwerkt. Hier vind je ook de gasmeter, watermeter, router, aansturing van de screens en CAI-kabel verdeler. Door de huidige bewoners is gekozen om op gas te koken. Dit is ook enkel waar de gasaansluiting voor wordt gebruik. Verder is het huis dus reeds gasloos. In de entree is verder een garderobe aanwezig en de verdeler voor de vloerverwarming. Deze unit is achter een luik in de muur uit het zicht weggewerkt. De entree is voorzien van sensorlicht.

Vanuit de entree kom je in een open centrale ruimte van waaruit je links de open eetkeuken inloopt en rechts de woonkamer. In deze centrale ruimte vind je ook het toilet. Het toilet is volledig betegeld met wandcloset en fonteintje, sensorlicht en een groot raam met prachtig uitzicht over het akkerlandschap.

De gehele woonkamer, eetkeuken, entree en toilet zijn voorzien van vloerverwarming en een antracieten plavuizen vloer. Het centrale gedeelte met trap is voorzien van eikenhouten lamelparket. Dit creëert een fraaie verdeling tussen de woonkamer en de eetkeuken. Deze verdeling wordt optisch versterkt door een klein niveauverschil van 1 trede naar de woonkamer. De gehele begane heeft zeer veel daglichttoetreding door de vele ramen en daardoor ook rondom een prachtig uitzicht op onder andere de boomgaard en monumentale panden aan de voorzijde, aan de zijkant op de eigen tuin en achter over het akkerlandschap en zelfs zicht tot aan Dordrecht. In de woonkamer vind je een bio-ethanol haard en naar binnen draaiende dubbele tuindeuren die toegang bieden tot het bankirai balkon aan de achterkant van de woning. Vanaf dit balkon is de tuin bereikbaar. De tuindeuren zijn voorzien van een vaste hordeur.

De keuken is voorzien van een luxe massief eikenhouten kastenwand en een groot kookeiland met een composiet werkblad, dubbele RVS spoelbak met Quooker en geïntegreerd zeeppompje. De inbouwapparatuur is allemaal van Miele en bestaat uit een koelkast, vriezer, combi magnetron- heteluchtoven, combi stoom- heteluchtoven met vaste aansluiting en een vaatwasser. De design gasplaat is van Pitt-Coocking en zijn 5 losse pitten die fraai op het werkblad zijn geplaatst. De afzuiging gaat via een plafondunit van Novy gecombineerd met plasma-recirculatie. Aan het kookeiland is ook plek om te zitten op/met enkele barkrukken om de chef-kok in de gaten te houden. De kastenwand is voorzien van een nis met composiet werkblad en 2 (boeken)planken met LED-sfeer verlichting. Onder het kookeiland is sfeervolle Ledverlichting geïnstalleerd. In de kastenwand en het kookeiland is ruim voldoende kastruimte aanwezig. Direct naast deze keuken is de ruimte voor de eetkameropstelling waar weer genoten kan worden van het mooie uitzicht op de boomgaard en de openbare kinderspeelplaats.

EERSTE VERDIEPING
De vide op de eerste verdieping is te bereiken via de prachtige hand-gesmede trap met eikenhouten treden. Die biedt een prachtig uitzicht op de kerk en over de akkers naar Dordrecht. Vanuit de vide zijn beide slaapkamers, het toilet en de badkamer te bereiken. De hoofdslaapkamer is voorzien van een koningsblauw vloerkleed met een speels grijs vlak erin verwerkt. Hier vind je ook 2 naar binnen draaiende dubbele deuren met een Frans Balkon. Ook hier weer het prachtige zicht over de akkers met schitterende zonsopgangen vanuit je bed als je ‘s ochtends wakker wordt. In het plafond is een beamerscherm weggewerkt. Een zijde van de kamer is voorzien van een vaste kastenwand, met veel hangruimte voor kleding. Onder het schuine dak zijn vaste ladekasten en een hoofdeinde gemaakt. Achter dit hoofdeinde vind je ook nog verborgen bergruimte.

Aan de andere kant van de vide vind je het toilet, volledig betegeld met wandcloset en sensorlicht. De badkamer, ook volledig betegeld, beschikt over een inloopdouche met een mooie glazen schuifwand, dubbele regen-douchekoppen en een losse handdouche. Daarnaast een dubbel wastafelmeubel met twee natuurstenen kommen en een in de vloer verdiept ligbad. Onder de douche is het lekker wakker worden met de mooiste zonsopgangen als uitzicht. Achter de badkamer vind je de techniekruimte met tevens de opstelling voor wasmachine en droger. Deze ruimte is ook voorzien van sensorlicht. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een ruime slaapkamer die nu in gebruik is als werkkamer. De vide en de werkkamer zijn geheel voorzien van eikenhouten lamelparket. In deze slaapkamer is ook de verdeler voor de vloerverwarming van de gehele bovenverdieping te vinden. Ook netjes achter een luik in de muur weggewerkt. De balustrades langs de trap en vide zijn hand-gesmeed. De trapboom en balusters van het balkon en op de keermuur in de tuin zijn in deze zelfde hand-gesmede stijl doorgetrokken.

ONDERHUIS
In het onderhuis zijn nog 2 riante leefruimtes gesitueerd en de zeer grote inpandige garage. De trap en een klein halletje met sensorlicht geeft toegang tot deze ruimtes. Deze leefruimtes zijn beiden aangesloten op het centrale WTW-systeem zodat ook hier hetzelfde leefklimaat heerst. De ene ruimte is in gebruik als slaapkamer en de andere ruimte als fitnessruimte. In de slaapkamer is een verlaagd plafond aanwezig met spots en sfeerverlichting langs de randen. Ook hier is een beamerscherm in het plafond weggewerkt. In de muur tussen beide ruimtes zijn 2 grote raamkozijnen ingebouwd. Dit zijn hergebruikte kozijnen, afkomstig uit de gesloopte woning op dit perceel. De kozijnen zijn geplaatst om indirect buitenlicht via de fitnessruimte in de slaapkamer te verkrijgen. Tevens geven deze ramen een gezellige huiselijke sfeer in de slaapkamer. Behalve de garage is de gehele vloer voorzien van keramisch parket met een mooie eikenhouten look. Onder de trap is een grote bergruimte aanwezig met de verdeler voor de vloerverwarming voor deze verdieping. Via het halletje komt u, via een geïsoleerde branddeur, in de mooie grote inpandige garage. Geheel voorzien van grijze plavuizen met vloerverwarming en schrobputje. Langs 1 zijde is een plafondhoge vaste kastenwand geplaatst met zeer veel kastruimte. In deze kast staan ook de luchtwarmtepomp met zonneboiler en waterontharder. In de hoek van de garage is een grote uitstort gootsteen aanwezig en er is een 380V aansluiting aangelegd. De op afstand bedienbare sectionaal garagedeur is geïsoleerd en daarnaast is er een aparte geïsoleerde loopdeur aanwezig. De garage valt volgens de passiefnorm richtlijnen buiten de “geïsoleerde” schil van de woning. Daarom is de tussenmuur tussen garage en woning extra geïsoleerd.

VLIERING
Boven de slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping zijn nog twee ruime vlieringen bereikbaar via een veilige design ladder. Beide ruimtes zijn voorzien van een laminaat vloer, zodat dozen en dergelijke makkelijk over de vloer kunnen worden verschoven. Boven de techniekruimte op de vliering zijn nog wat verdeeldozen voor de WTW geplaatst.

TUIN
Voor de tuin is een tuinontwerp beschikbaar die deels is gerealiseerd. Achter de woning en aan de zijkant van de woning is mooie klinker bestrating aangelegd. Aan de zijkant een betegeld ruim terras, waar dezelfde plavuizen zijn aangebracht die in de woning ook op de begane grond zijn gebruikt. Aan de voorzijde is een grote grindbak aanwezig met een korte trap naar het bordes voor de voordeur. De gietijzeren palen zijn ook bewaard gebleven uit de gesloopte woning. Onder het bankirai balkon is veel droge bergruimte aanwezig met een buitenkraan en een 380V aansluiting. Onder dit balkon is ook de buitenunit van de luchtwarmtepomp gesitueerd. Vanuit hier zijn ook al voorbereidingen getroffen voor water en elektra aansluitingen voor het geplande tuinhuis achter in de tuin. Langs de sloot is over de gehele lengte een damwand aangebracht. In de tuin staat nog een zeer oude, mooie grote beuk en een oude berk.

EXTRA
- De zuid en westzijde zijn voorzien van op temperatuursensor werkende screens. Ook via een app te programmeren en te bedienen.
- De gehele woning is voorzien van LED-spots.
- Nagenoeg gehele woning voorzien van glad stuukwerk.
- Fijne plafondhoogte in gehele woning.
- Alle ramen in de woning zijn kiep-kantel ramen met triple glas en uitgevoerd in kunststof.
- De voordeur is uitgevoerd in hout en passiefhuis gecertificeerd.
- Het glazen “dak” is van aluminium alsook de garagedeuren.
- De handgemaakte binnendeuren zijn mooi ‘stomp’ uitgevoerd met blinde scharnieren, dus geen zogeheten ‘opdek’ deuren.
- De inrit naar de inpandige garage dient ook als “pad van overweg” voor de achterliggende begraafplaats. (gemiddeld 3 tot 5 begrafenissen op jaarbasis).
- Gehele begane grond is voorzien van een schilderij ophangsysteem.
- Alle vensterbanken uitgevoerd in Belgisch hardsteen.
- Waterontharder.

BIJZONDERHEDEN
* Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen via jouw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.
* Bij het sluiten van een koopovereenkomst verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl.
* De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een “as is, where is” clausule, een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.
* Vanzelfsprekend staat het je vrij om, indien gewenst, een bouwkundige uit te nodigen de woning bouwkundig voor je te keuren teneinde jezelf een goed beeld te kunnen vormen van de bouwkundige staat van de woning.

CILLAARSHOEK / STRIJEN
Cillaarshoek is een gemoedelijk, kindvriendelijke buurtschap, vallend onder de postcode van Strijen. Het centrum van Cillaarshoek bestaat uit een appelboomgaard in een grasveld, voorzien van een openbare kinderspeelplaats. Het grasveld is omringd met 3 monumenten, de Hervormde Kerk, de Pastorie en een mooie boerderij waar altijd de plaatselijke Rommelmarkt wordt gehouden (opbrengst voor de kerk). Het uitzicht vanuit de woning is op deze appelboomgaard en monumenten. Doordat de woning aan de by-pass van de Keizerdijk staat, is het heerlijk wonen aan een verkeersluwe weg. Het hoofdverkeer op de toch al rustige Keizersdijk passeert aan de andere kant van de boomgaard, dus niet direct voor de woning langs. Strijen heeft een gezellig dorpscentrum met een keur aan klantvriendelijke winkels, verder zijn er prima scholen, een rijk verenigingsleven en tal van recreatiemogelijkheden.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 699.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
173m²
Perceeloppervlakte
814m²
Overig oppervlakte
36m²
Inhoud
625m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
TV-Kabel, Buitenzonwering, Zonnecollectoren, Frans balkon, Dakraam, Glasvezel kabel, Domotica, Balansventilatie

Energie

Energielabel
A+++
Isolatie
Volledig geisoleerd, Driedubbel glas
Warm water
Centrale voorziening
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie, Aardwarmte

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand hout

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
1

Locatie

[ { "address": "Keizersdijk 106", "zipCode": "3291 CE", "city": "Strijen", "lat": 51.7732783, "lng": 4.5473532, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] }, { "featureType": "administrative.locality", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#ff0000" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] } ]

Zonnewijzer

Uw browser ondersteunt geen WebGL

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Bel direct voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter.
Dan nemen wij contact met je op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

DANNY VAN BERKEL

DANNY VAN BERKEL

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

info@vrielingmakelaars.nl

Vergelijkbare woningen

Verkocht

€ 695.000,- k.k.

Oud Bonaventurasedijk 38 b 3291 CL Strijen