Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wilhelminastraat 64 A
Mijnsheerenland

VRIJHEID, WATER, GELUK.
Deze woorden karakteriseren het wonen op deze buitengewone plek met direct toegang tot de Binnenmaas. De rust van het dorp en de directe omgeving rond het woonhuis...

Woonoppervlakte
120m²

Omschrijving

VRIJHEID, WATER, GELUK.
Deze woorden karakteriseren het wonen op deze buitengewone plek met direct toegang tot de Binnenmaas. De rust van het dorp en de directe omgeving rond het woonhuis staan garant voor een grote mate van vrijheid. Dat komt niet in de laatste plaats door de werkelijk fantastische ligging direct aan een klein haventje. Dat haventje leidt via een mooie vliet direct naar het fijne recreatiewater van de Binnenbedijkte Maas, in de volksmond “Binnenmaas” genoemd. Aan de overzijde van het haventje ligt het lommerrijke Hof van Moerkerken. Een prachtig uitzicht.

Je bent een geluksvogel als je hier mag wonen.

WAT
De Wilhelminastraat 64 is een prachtig gerestaureerd en goed onderhouden rijks-monumentaal dwarshuis uit circa 1810 met een woonoppervlak van ongeveer 120m2. Het gerenoveerde zadeldak is gevat tussen twee puntgevels en het woonhuis is grotendeels voorzien van schuiframen met roedeverdeling. De achterzijde van de woning is uitgebouwd onder een lessenaarsdak en aan de voorzijde van de woning staan nog de originele hoekstoeppalen met kettingen. Op eigen terrein aan de voorzijde kunnen minimaal 2 auto’s geparkeerd worden.

PERCEEL
Het perceel van maar liefst 885m2 eigen grond is ingericht met een bijzonder fraaie tuin, veel privacy en een fenomenaal uitzicht op een achtergelegen perceel natuurgrond (niet inbegrepen), een mooie naastgelegen vliet en daarachter ook de Binnenmaas. De tuin van het woonperceel wordt van het achtergelegen perceel natuurgrond gescheiden door een klein slootje. Natuurlijk is je eigen sloep aan de eigen steiger aan te leggen. Het is hier werkelijk prachtig, eigenlijk het gehele jaar door.

INDELING
Op de begane grond van het woonhuis is in de uitbouw de riante sfeervolle woonkeuken te vinden met uitzicht op de achtertuin. Van daaruit is de woonkamer aan de voorzijde van de woning te bereiken. Aan de ander zijde van de entree is een kleine slaapkamer met badkamer gesitueerd. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een fraaie badkamer te vinden. Daarnaast is er een kleine vliering aanwezig en enkele bergingen in de tuin. Voor de warme dagen is airco aanwezig op de begane grond en op de verdieping.

RIJKSMONUMENT
Het woonhuis is een officieel Rijksmonument dat volgens de Erfgoedwet in het rijksmonumentenregister staat ingeschreven onder nummer 30157. De Omgevingswet bevat regels over de rijksmonumentenactiviteit om rijksmonumenten te beschermen. De gemeente kan in het omgevingsplan ook maatwerkregels opnemen voor het behoud van rijksmonumenten. Ben je geïnteresseerd, dan is het verstandig jezelf in te lezen.

UITBOUW
Roest Architectuur heeft een zeer fraai uitgewerkt plan ontworpen met een aanbouw op de begane grond waarin een slaapkamer, badkamer, tweede woonkamer, kledingkamer en garage is opgenomen. Deze plannen zijn nog NIET afgestemd met de gemeente, zijn NIET inbegrepen in de vraagprijs, zijn op ons kantoor ter inzage en dienen slechts ter inspiratie.

AFMETINGEN
Bekijk voor de afmetingen de bijgevoegde plattegronden.

KEURING
Op ons kantoor is een bouwkundige keuring ter inzage.

GEZAMENLIJK
De woning (perceelgrootte van 885m2) is eventueel ook gezamenlijk te koop met het achtergelegen perceel met tuinhuis (perceelgrootte 5.355m2) voor een totale prijs van € 1.110.000,- kosten koper. Vraag ons naar de voorwaarden.

BIJZONDERHEDEN
Bij een eventuele aankoop verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl. De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een as is where is-clausule, een niet-bewoningsclausule, een clausule over de Meetinstructie, een clausule over afwijkende perceelsgrenzen en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare, telt ruim 80.000 inwoners en is sinds 2019 samengevoegd in 1 gelijknamige gemeente. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

MIJNSHEERENLAND
Het ‘Haagje van de Hoeksche Waard’ is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, die in de volksmond ‘Binnenmaas’ wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager, de bakkerij en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord ‘de Binnenmaas’ dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij en Restaurant Brasserie Binnenmaas. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Vrieling Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning is dan ook om je eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 735.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1810
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Monumentaal pand, Monument

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120m²
Perceeloppervlakte
885m²
Overig oppervlakte
6m²
Inhoud
447m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Buitenzonwering, Airconditioning

Energie

Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuidwest, 675m², 1500×4500cm
Schuur
Vrijstaand hout

Garage

Locatie

[ { "address": "Wilhelminastraat 64", "zipCode": "3271 BZ", "city": "Mijnsheerenland", "lat": 51.7970654, "lng": 4.4936118, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] }, { "featureType": "administrative.locality", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#ff0000" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] } ]

Zonnewijzer

Uw browser ondersteunt geen WebGL

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Bel direct voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter.
Dan nemen wij contact met je op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

DANNY VAN BERKEL

DANNY VAN BERKEL

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

info@vrielingmakelaars.nl

Vergelijkbare woningen

Verkocht

€ 875.000,- k.k.

Ambachtsherenlaan 19 3271 TM Mijnsheerenland
Verkocht

€ 595.000,- k.k.

Laan van Moerkerken 88 a 3271 AL Mijnsheerenland
Verkocht

€ 725.000,- k.k.

Ridderlaan 10 3271 TG Mijnsheerenland