Vrieling Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Middelsluissedijk OZ 94
Numansdorp

Een stukje geschiedenis aan de Middelsluissedijk

SFEER
Stap binnen in deze karakteristieke woning aan de Middelsluissedijk OZ 94 en laat je onderdompelen in de sfeer van 1922....

Woonoppervlakte
141m²

Omschrijving

Een stukje geschiedenis aan de Middelsluissedijk

SFEER
Stap binnen in deze karakteristieke woning aan de Middelsluissedijk OZ 94 en laat je onderdompelen in de sfeer van 1922. Elke hoek van dit huis ademt geschiedenis. De en-suite deuren, de klassieke raamverdeling, het dak met wolfseinden, de houten vloeren en de hoge plafonds voeren je terug naar een vervlogen tijd.

WARMTE
Bij binnenkomst word je in de hal begroet door de warmte van de houten vloer, het beton- emaille op de wand en de fraaie houten trap en trapleuning. Ook de woonkamer straalt een warme, knusse sfeer uit met houten vloeren, een hoog houten plafond alsook de oude schuiframen, de en-suite deuren met inbouwkasten, een open haard en een fijne lichtinval. De prachtige oude paneeldeuren van de vaste kasten zijn overigens verstopt achter vlak plaatmateriaal, maar in een handomdraai weer in oorspronkelijke staat terug te brengen. Zoals het hoort.

RUIMTE
De 141m2 woonoppervlak biedt een fijne ruimtebeleving. Op de begane grond ondersteund door de hoge plafonds en de prettig indeling. Zo is de woonkamer door de en-suite deuren opgedeeld in een voor- en achterkamer, maar is er daarnaast ook nog een eetkamer aanwezig. De uitbouw biedt ruimte aan de keuken en de bijkeuken/badkamer met toilet. Ook is er nog een kelder aanwezig, wellicht voor een paar fijne flesjes wijn.

VERDIEPING
De verdieping herbergt 3 goede slaapkamers, een badkamer en veel bergruimte. Alles wordt met elkaar verbonden door een fijne grote overloop. Vanuit die overloop kijk je naar boven in de open vliering met de mooie houten kapconstructie waar nog zeer veel prettige bergruimte aanwezig is voor bijvoorbeeld de kerstballen en de skiuitrusting.

UITZICHT
Rondom de woning is het genieten van een prachtig uitzicht op de vredig omliggende polders tussen Numansdorp en Strijen, waar rust en sereniteit samenkomen. Het is een feestje om hier met zwoele zomerdagen tot laat te genieten van alles wat de omliggende natuur te bieden heeft.

BEHOUD VAN KARAKTER
De tijd heeft in deze woning gezorgd voor het behoud van karakter, maar vraagt van de nieuwe eigenaar liefde om het geheel naar hedendaags wooncomfort te brengen. Ook op het vlak van verduurzaming. Daarmee kun je dan wel jouw eigen stukje geschiedenis aan de tijdreis van deze woning toevoegen. Ontdek de mogelijkheden om dit karakteristieke woonhuis nieuw leven in te blazen en een tijdloos thuis te creëren waar het verleden en heden samenkomen.

B&B
De 2 grote schuren bieden diverse mogelijkheden om zelf te gebruiken. Maar vanzelfsprekend valt er ook te denken aan het ombouwen tot een leuke Bed and Breakfast. Mogelijkheden te over.

PAD
Op het pad, dat op de foto’s midden over het perceel ligt, berust nu nog een recht van overpad voor de achterliggende boer, maar dat wordt nog voor de eigendomsoverdracht opgeheven. De oosteliijke rand zal hiervoor worden geruild met een perceel dat evengroot is aan de zuidelijke achterzijde.
De totale grootte van het perceel blijft dus (nagenoeg) gelijk. Hierdoor zal de tuin een meer aaneengesloten geheel worden, zonder recht van overpad.

CIJFERS
Bouwjaar 1922
Woonoppervlakte 141m2
Perceelgrootte circa 1.440m2
Eigen grond
Energielabel E
18 zonnepanelen
Remeha cv-ketel 2017
Deels enkele en deels dubbele beglazing
Bouwkundig rapport ter inzage op ons kantoor
Oplevering in overleg

AFMETINGEN
Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

BIJZONDERHEDEN
* Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen via jouw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.
* Bij het sluiten van een koopovereenkomst verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl.
* De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een ouderdoms-clausule, een as is where is clausule, een niet-bewoningsclausule een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.
* Vanzelfsprekend staat het je vrij om, indien gewenst, een bouwkundige uit te nodigen de woning bouwkundig voor je te keuren teneinde jezelf een goed beeld te kunnen vormen van de bouwkundige staat van de woning.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare, telt ruim 88.000 inwoners en is sinds 2019 samengevoegd in 1 gelijknamige gemeente. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

NUMANSDORP
Numansdorp is een prachtig dorp in de Hoeksche Waard. Direct gelegen aan het Hollands Diep en omgeven door polderlandschap met schitterende vergezichten. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet en het gevarieerde aanbod van winkels. Daarbij is de ligging ten opzichte van de Randstad ideaal voor forenzen die hun werk elders hebben maar zich thuis willen kunnen ontspannen en die hun kinderen in een veilige omgeving op goed geleide scholen willen zien opgroeien. Winkelvoorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Bovendien zijn de gezellige weekmarkten, de jaarlijkse paardenmarkt en braderie, evenementen die het dorp kleur geven. Recreatiemogelijkheden, een 18 holes golfbaan, jachthaven, oeverbos, tenniscomplex, strandje, natuureiland Tiengemeten en het Nationaal Landschap Centrum zijn op korte afstand bereikbaar.

STRIJEN
Strijen heeft een gezellig dorpscentrum met een keur aan klantvriendelijke winkels, verder zijn er prima scholen, een rijk verenigingsleven en tal van recreatiemogelijkheden. Genoemd mogen worden de jaarlijkse hippische dagen, de ijsbaan, florerende voetbalvereniging en sporthal met zwembad. Ook de natuurliefhebber kan bijvoorbeeld in het “Oudeland van Strijen” van ultieme stilte genieten en daar talloze weidevogels spotten. In Strijensas ligt de jachthaven met toegang tot het Hollands diep en bijvoorbeeld het Nationaal Park De Biesbosch.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Vrieling Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning is dan ook om je eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 650.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141m²
Perceeloppervlakte
1.440m²
Overig oppervlakte
12m²
Inhoud
400m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Zonnepanelen

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Remeha (2017, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand hout
Capaciteit
3

Locatie

[ { "address": "Middelsluissedijk OZ 94", "zipCode": "3281 LE", "city": "Numansdorp", "lat": 51.7413602, "lng": 4.4810551, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "saturation": 36 }, { "color": "#333333" }, { "lightness": 40 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "administrative", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#fefefe" }, { "lightness": 17 }, { "weight": 1.2 } ] }, { "featureType": "administrative.locality", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#ff0000" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 20 } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f5f5f5" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#dedede" }, { "lightness": 21 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 17 } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 29 }, { "weight": 0.2 } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 18 } ] }, { "featureType": "road.local", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#ffffff" }, { "lightness": 16 } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" }, { "lightness": 19 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#e9e9e9" }, { "lightness": 17 } ] } ]

Zonnewijzer

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Bel direct voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter.
Dan nemen wij contact met je op.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

DANNY VAN BERKEL

DANNY VAN BERKEL

Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

info@vrielingmakelaars.nl

Vergelijkbare woningen

Verkocht

€ 625.000,- k.k.

Bartholomeus Boschsingel 14 3281 SK Numansdorp